Braun Hair Care Satin Hair 7 Senso HD 785 сешоар 1 бр.

Купи сега182.00 лв.


Braun Hair Care Satin Hair 7 Senso HD 785 сешоар 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Fény na vlasy в GeGa.bg. Braun Hair Care Satin Hair 7 Senso HD 785 сешоар 1 бр. е произведен от Braun Hair Care и се предлага от NOTINO.bg на цена 182.00 лв.

Braun Hair Care Satin Hair 7 Senso HD 785, 1 бр. , Електроуреди за жени, От време на време е добре да оставяте косата си да изсъхва свободно на въздух, но не винаги има необходимите условия за това. И точно за ситуациите, когато ви притиска времето, или трябва да изсушите косата си по-бързо и ефективно, чудесна работа ще ви свърши сешоарът Braun Hair Care Satin Hair 7 Senso HD 785. Предлага бързо, ефективно, но и достатъчно щадящо изсушаване на всякакъв тип коса или ви помага да я издухате така, че да придобие по-голям обем, а вие без много усилия да се радвате на красива и бухнала прическа като от салон. Характеристики: щадящо изсушава косата възможност за регулиране на температурата възможност за регулиране на скоростта функция йонизиране функция студен въздух за фиксиране на прическата сваляща се задна решетка за лесно почистване Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Braun Hair Care
Купи сега182.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK