BaByliss PRO 4Artists BABDB25E Четка за коса ø 33 mm 1 бр.

Купи сега39.20 лв.


BaByliss PRO 4Artists BABDB25E Четка за коса ø 33 mm 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Hřebeny a kartáče > Kulaté kartáče в GeGa.bg. BaByliss PRO 4Artists BABDB25E Четка за коса ø 33 mm 1 бр. е произведен от BaByliss Pro и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.20 лв.

BaByliss PRO 4Artists BABDB25E, 1 бр. , Кръгли четки за жени, За оформяне на косата при използване на сешоар чудесна работа ще ви свърши кръглата четка за коса BaByliss PRO 4Artists BABDB25E. Като незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар ще ви помогне да създадете обемна, бухнала прическа, която буди възхищение и жъне успехи. Достатъчно е бавно да разрешете отделните кичури с нея, като оставите топлия въздух да циркулира от уреда за изсушаване. Така за миг ще се радвате на гладка, нежна коса и в същото време на обемна, бухнала прическа. Характеристики: идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоар куха е и така ускорява сушенето Начин на употреба: Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BaByliss Pro
Купи сега39.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK