BaByliss Steam Straight ST492E преса за коса на пара

Купи сега158.48 лв.198.10 лв.


BaByliss Steam Straight ST492E преса за коса на пара, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Žehličky na vlasy в GeGa.bg. BaByliss Steam Straight ST492E преса за коса на пара е произведен от BaByliss и се предлага от NOTINO.bg на цена 158.48 лв.

Промоционална цена на BaByliss Steam Straight ST492E преса за коса на пара Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 39.62 лв., намален от 198.10 лв. на 158.48 лв.

BaByliss Steam Straight ST492E, Електроуреди за жени, Искате да оформите идеално гладка прическа, но резултатът, който постигате с помощта на изглаждащи кремове и други стилизиращи продукти, не ви е достатъчен? Решението е в използването на преса за коса. Освен това, ако искате да сте сигурни, че при изглаждането няма да я изсушите, парната преса за коса BaByliss Steam Straight ST492E е идеалният избор за вас. За да постигне ефекта си уредът използва пара под силно налягане, което е най-щадящият начин за изправяне на косата с класическа преса. Тази технология не само изглажда косата, но и я предпазва от топлинен шок и поглъщане на прекалено голямо количество влага, което може да доведе до надуване на косъма и в последствие до склонност към увреждане, нежелано начупване и заплитане. Парата предотвратява увреждането, цъфтенето на връхчетата и не изсушава косата, а обратното – предлага хидратация в дълбочина, придава блясък и я подготвя за следващата грижа. Характеристики: възможност за регулиране на температурата керамична повърхност кабел с въртящ се накрайник бързо загряване Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BaByliss
Купи сега158.48 лв.198.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK