BabyOno Take Care бебешко шише против колики 0m+ 180 мл.

Купи сега10.20 лв.


BabyOno Take Care бебешко шише против колики 0m+ 180 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dětské lahve a nádobí > Kojenecké lahve в GeGa.bg. BabyOno Take Care бебешко шише против колики 0m+ 180 мл. е произведен от BabyOno и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.20 лв.

BabyOno Take Care, 180 мл. , Шишета за хранене на бебета за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише BabyOno Take Care . Специално пригодената форма на биберона и шишето дава на детето усещане, което прилича на това при кърмене. Характеристики: с формата си биберонът напомня на майчината гръд стимулира детето да бъде активно при сучене също като при кърменето профилираната форма улеснява правилното държане на шишето позволява на детето да пие спокойно и отпуснато намалява появата на колики

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BabyOno
Купи сега10.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK