Bahama Skin Reusable Cotton Pads тампони за почистване на грим 2 бр.

Купи сега11.20 лв.14.00 лв.


Bahama Skin Reusable Cotton Pads тампони за почистване на грим 2 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače pleti в GeGa.bg. Bahama Skin Reusable Cotton Pads тампони за почистване на грим 2 бр. е произведен от Bahama и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.20 лв.

Промоционална цена на Bahama Skin Reusable Cotton Pads тампони за почистване на грим 2 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.80 лв., намален от 14.00 лв. на 11.20 лв.

Bahama Skin Reusable Cotton Pads, 2 бр. , Почистване на кожата за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Тампоните за премахване на грим Bahama Skin Reusable Cotton Pads ще ви помогнат да изтриете от лицето си целия грим, да почистите кожата и да я подготвите за следващата стъпка от грижата за лицето. Характеристики: идеален помощник при премахване на грим ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста представлява начин за почистване, щадящ околната среда помага за почистване и премахване на грим Начин на употреба: Нанесете върху тампон необходимото количество почистваща козметика и започнете леко да бършете лицето. С леки кръгови движения почиствайте лицето и зоната на шията и деколтето. Тампонът е предназначен за многократна употреба. Но трябва да се почиства редовно и старателно.

Ефект: почистване, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bahama
Купи сега11.20 лв.14.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK