BAMA Cleaning Shampoo 75 ml.

Виж цената


BAMA Cleaning Shampoo 75 ml., се намира в категория Мода - Аксесоари > Грижа за обувките в GeGa.bg. BAMA Cleaning Shampoo 75 ml. е произведен от Bama и се предлага от Dress4less.bg

BAMA Cleaning Shampoo e средство което ефективно почиства обувки от замърсявания, петна и лекета. Подходящ за всички материали (включително гумени подметки) и цветове. Този шампоан притежаба специални почистващи вещества, които ефективно премахват замърсяванията. С шампоана Cleaning Shampoo можете лесно и ефективно да почистите обувките си, независимо от какъв материал и какъв цвят са. Притежава практичен апликатор с грапава част за по-ефективно премахване на замърсявания. Обем: 75мл.
Начин на употреба:  Почистете обувката с кърпа или четка. Напоената с препарата гъбичка за кратко се притиска към обувката. След което обувката се почиства с чиста мека кърпа. При необходимост, процедурата се повтаря. Обувките се оставят да  изсъхнат за 15мин. След употреба гъбката да се измие под течаща вода.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Bama
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK