Bambino Baby Unscented Wet Wipes нежно почистващи мокри кърпички за деца от раждането им 57 бр.

Купи сега5.27 лв.6.20 лв.


Bambino Baby Unscented Wet Wipes нежно почистващи мокри кърпички за деца от раждането им 57 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Čisticí ubrousky в GeGa.bg. Bambino Baby Unscented Wet Wipes нежно почистващи мокри кърпички за деца от раждането им 57 бр. е произведен от Bambino и се предлага от NOTINO.bg на цена 5.27 лв.

Промоционална цена на Bambino Baby Unscented Wet Wipes нежно почистващи мокри кърпички за деца от раждането им 57 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.93 лв., намален от 6.20 лв. на 5.27 лв.

Bambino Baby Unscented Wet Wipes, 57 бр. , Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Деликатните кърпички Bambino Baby Unscented Wet Wipes се справят лесно, бързо и същевременно щадящо с всички замърсявания. Надеждно почистват чувствителната детска кожа, като в същото време се грижат нежно за нея и предотвратяват изсушаването и раздразнението. Подходящи са за незабавно освежаване или грижа и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: дълготрайно се грижи за детската кожа премахва замърсяванията освежава и подхранва за ползване за тялото и лицето Състав: без парфюм продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.

Консистенция: почистващи кърпички, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bambino
Купи сега5.27 лв.6.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK