Bambino Kids Wash Your Hands течен сапун за ръце за деца 500 мл.

Купи сега8.92 лв.10.50 лв.


Bambino Kids Wash Your Hands течен сапун за ръце за деца 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Mytí pokožky в GeGa.bg. Bambino Kids Wash Your Hands течен сапун за ръце за деца 500 мл. е произведен от Bambino и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.92 лв.

Промоционална цена на Bambino Kids Wash Your Hands течен сапун за ръце за деца 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.58 лв., намален от 10.50 лв. на 8.92 лв.

Bambino Kids Wash Your Hands, 500 мл. , Къпане на деца за деца, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Bambino Kids Wash Your Hands щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите предотвратява изсушаване на кожата грижи се за кожата на ръцете приятен свеж аромат Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.

Активни вещества: С Пантенол, Приказен мотив: Приказни герои, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bambino
Купи сега8.92 лв.10.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK