Бански костюм от две части Glitter Brown протетичен за след мастектомия

Купи сега156.78 лв.195.98 лв.


Бански костюм от две части Glitter Brown протетичен за след мастектомия, се намира в категория Мода - Dámské > Plavky a plážové oblečení > Plavky > Dvoudílné plavky в GeGa.bg. Бански костюм от две части Glitter Brown протетичен за след мастектомия е произведен от Astratex и се предлага от Astratex.bg на цена 156.78 лв.

Промоционална цена на Бански костюм от две части Glitter Brown протетичен за след мастектомия Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 39.20 лв., намален от 195.98 лв. на 156.78 лв.

Банският костюм от две части Glitter Brown от ателието на Astratex ще възвърне самочувствието на жените след мастектомия. Специалната кройка на горнището има джобче за поставяне на протетична подплънка за лесно оформяне. С класическо долнище. Дамски бикини Подходящи и за пищни форми Неподплатени чашки Подвижни подплънки Чашки с джобчета за поставяне на протетични подплънки Презрамки с регулация Странични банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Класическо долнище

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Astratex
Купи сега156.78 лв.195.98 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK