Baobab Collection Accessories Sticks 42 cm резервни пръчки за ароматни дифузери Black

Виж цената


Baobab Collection Accessories Sticks 42 cm резервни пръчки за ароматни дифузери Black, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vůně do bytu > Aroma difuzéry a čističky vzduchu > Tyčinky do aroma difuzérů в GeGa.bg. Baobab Collection Accessories Sticks 42 cm резервни пръчки за ароматни дифузери Black е произведен от Baobab Collection и се предлага от NOTINO.bg

Baobab Collection Accessories Sticks 42 cm, Пръчици за арома дифузери Ароматизатори за дома, Резервните пръчици Baobab Collection Accessories Sticks 42 cm са предназначени за ароматизиращи дифузери. Пръчиците служат за абсорбиране на ароматната смес от съда, съдържащ парфюм за бита. Именно посредством пръчиците той постепенно се освобождава и изпарява във въздуха. Благодарение на това помещението е отлично ухаещо в продължение на седмици. Начин на употреба: Потопете пръчиците в шишенцето с ароматната есенция, те абсорбират парфюма и започват постепенно да го освобождават във въздуха на помещението. Интензивността на уханието на аромата се регулира чрез броя на поставените пръчици. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Baobab Collection
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK