Barnängen Oil Intense лек душ крем за суха или много суха кожа 400 мл.

Купи сега10.00 лв.13.00 лв.


Barnängen Oil Intense лек душ крем за суха или много суха кожа 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové krémy в GeGa.bg. Barnängen Oil Intense лек душ крем за суха или много суха кожа 400 мл. е произведен от Barnängen и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.00 лв.

Промоционална цена на Barnängen Oil Intense лек душ крем за суха или много суха кожа 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.00 лв., намален от 13.00 лв. на 10.00 лв.

Barnängen Oil Intense, 400 мл. , Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Barnängen Oil Intense е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: прави кожата кадифено фина и мека нежно почиства кожата и избавя от нечистотии възстановява усещането за комфорт на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.

Не съдържа: без силикони, Тип кожа: суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Barnängen
Купи сега10.00 лв.13.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK