BasicLab Dermocosmetics Capillus олио - серум за цъфтяща коса 15 мл.

Купи сега20.25 лв.22.50 лв.


BasicLab Dermocosmetics Capillus олио - серум за цъфтяща коса 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Oleje na vlasy > Klasické vlasové oleje в GeGa.bg. BasicLab Dermocosmetics Capillus олио - серум за цъфтяща коса 15 мл. е произведен от BasicLab и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.25 лв.

Промоционална цена на BasicLab Dermocosmetics Capillus олио - серум за цъфтяща коса 15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.25 лв., намален от 22.50 лв. на 20.25 лв.

BasicLab Dermocosmetics Capillus, 15 мл. , Класически масла за коса за жени, Пътят към красивата коса започва в корените ѝ, затова понякога трябва да се отдели внимание не само на грижата за дължините и връхчетата, но и за скалпа. Маслото за коса BasicLab Dermocosmetics Capillus е чудесно допълнение към вашата рутинна грижа – позволява да направите нежен масаж на скалпа и така да стимулирате микроциркулацията и космените фоликули. Носи облекчение от чувството за дискомфорт, придава необходимите хранителни вещества на корените на косата и допринася за цялостното укрепване. Характеристики: възстановява увредената структура на косъма действа против накъсване на косата предотвратява цъфтенето на краищата видимо разкрасява косата подобрява структурата на косъма придава блясък на косата подхранва косата в дълбочина Състав: вегански продукт масло от макадамия масло от авокадо арганово масло зехтин кокосово масло

Активни вещества: арганово масло, кокосово масло, масло от макадамия, серамиди, Вид масло: kокосово, Арганово масло, други растителни масла, масло от авокадо, Ефект: Блясък и мекота, изглаждане на косата, Предотвратяване на цъфтежите, Проблем с косата: hатоварвана коса, kъсаща се коса и цъфтящи краища, увредена коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BasicLab
Купи сега20.25 лв.22.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK