BasicLab Dermocosmetics Esteticus серум за минимизиране на порите против черни точки 15 мл.

Купи сега44.82 лв.49.80 лв.


BasicLab Dermocosmetics Esteticus серум за минимизиране на порите против черни точки 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. BasicLab Dermocosmetics Esteticus серум за минимизиране на порите против черни точки 15 мл. е произведен от BasicLab и се предлага от NOTINO.bg на цена 44.82 лв.

Промоционална цена на BasicLab Dermocosmetics Esteticus серум за минимизиране на порите против черни точки 15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.98 лв., намален от 49.80 лв. на 44.82 лв.

BasicLab Dermocosmetics Esteticus, 15 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице BasicLab Dermocosmetics е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: затваря разширените пори елиминира проявите на акне действа срещу несъвършенства продуктът е некомедогенен против зачервяване Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Активни вещества: BHA, пребиотици, салицилова киселина, Ефект: минимизиране на порите, против черни точки, регенерация, Регулиране на излишния себум, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : мазна, проблемна, смесена

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BasicLab
Купи сега44.82 лв.49.80 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK