Bath & Body Works Pineapple поставка за ароматизатор за автомобил с клипс

Виж цената


Bath & Body Works Pineapple поставка за ароматизатор за автомобил с клипс, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Bath & Body Works Pineapple поставка за ароматизатор за автомобил с клипс е произведен от Bath & Body Works и се предлага от NOTINO.bg

Bath & Body Works Pineapple, Държачи за ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Държачът за ароматизатор за кола Bath & Body Works Pineapple е специално създаден така, че да можете да го закачите там, където ви е удобно. Монтира се лесно и е компактен. А когато ароматът ви омръзне или вече не се усеща? Няма нищо по-лесно от това да смените пълнителя с нов. Характеристики: стилен аксесоар, който ще разнообрази и украси интериора на колата позволява лесна смяна на пълнителите Начин на употреба: Сложете в държача любимия си аромат. После закачете държача в колата там, където искате.

Обезпечен от: халка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bath & Body Works
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK