Beauty Jar Happy Scalp почистващ пилинг за мазна кожа на скалпа 100 гр.

Купи сега8.80 лв.11.00 лв.


Beauty Jar Happy Scalp почистващ пилинг за мазна кожа на скалпа 100 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Peelingy na vlasy в GeGa.bg. Beauty Jar Happy Scalp почистващ пилинг за мазна кожа на скалпа 100 гр. е произведен от Beauty Jar и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.80 лв.

Промоционална цена на Beauty Jar Happy Scalp почистващ пилинг за мазна кожа на скалпа 100 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.20 лв., намален от 11.00 лв. на 8.80 лв.

Beauty Jar Happy Scalp, 100 гр. , Пилинги за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от по-старателно почистване от това, което могат да осигурят обикновените шампоани? Пилингът за коса Beauty Jar Happy Scalp отстранява замърсяванията, омазняването и остатъците от стилизиращи продукти още по-добре, отколкото обикновения шампоан. Освен това избавя скалпа от мъртвите кожни клетки, а благодарение на масажа стимулира и увеличава притока на кръв към космените луковици и така подпомага по-бързия растеж на косата. Оставя скалпа почистен в дълбочина и ви дарява с усещане за свежест. Ще откриете разликата веднага и гарантирано ще се влюбите в него. Характеристики: грижливо почиства косата от замърсяванията и себума освобождава от скалпа пърхота и мъртвите кожни клетки оставя косата перфектно чиста и сияйна стимулира кожата на главата и дава усещане за свежест Начин на употреба: Нанесете малко количество върху скалпа и косата. Масажирайте нежно до образуване на пяна и изплакнете обилно. След това измийте косата с шампоан, както сте свикнали.

Активни вещества: масло от чаено дърво, мента, Ефект: ексфолиране, почистване, Проблем с косата: мазна коса, пърхот, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: мазен скалп, пърхот

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Beauty Jar
Купи сега8.80 лв.11.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK