Bebble Facial Cream крем за лице за деца от раждането им 50 мл.

Купи сега3.06 лв.3.60 лв.


Bebble Facial Cream крем за лице за деца от раждането им 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Péče o pleť в GeGa.bg. Bebble Facial Cream крем за лице за деца от раждането им 50 мл. е произведен от Bebble и се предлага от NOTINO.bg на цена 3.06 лв.

Промоционална цена на Bebble Facial Cream крем за лице за деца от раждането им 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.54 лв., намален от 3.60 лв. на 3.06 лв.

Bebble Facial Cream, 50 мл. , Грижа за кожата за деца за деца, Продуктът Bebble Facial Cream нежно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: лесно се абсорбира хидратира и подхранва детската кожа създава защитна бариера на кожата прави кожата фина и копринена Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Подходящ за всекидневна употреба.

Ефект: подхранване, предпазва от външните влияния, регенерация, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bebble
Купи сега3.06 лв.3.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK