Bebeconfort 2 Teething Rings гризалка 3 m+ 2 бр.

Купи сега6.71 лв.7.90 лв.


Bebeconfort 2 Teething Rings гризалка 3 m+ 2 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Kousátka в GeGa.bg. Bebeconfort 2 Teething Rings гризалка 3 m+ 2 бр. е произведен от Bebeconfort и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.71 лв.

Промоционална цена на Bebeconfort 2 Teething Rings гризалка 3 m+ 2 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.19 лв., намален от 7.90 лв. на 6.71 лв.

Bebeconfort 2 Teething Rings, 2 бр. , Гризалки за деца, Не само играчка, която забавлява децата, но и помощно средство за масажиране на венците и успокояване на болката от растежа на зъбките. Това е гризалката Bebeconfort 2 Teething Rings със закачлив дизайн, която е удобна за хващане и от малките детски ръчички. Характеристики: допринася за облекчаване на болките във венците по време на растежа на зъбите материалът е устойчив на прегризване гризалката е лека продуктът е удобен за държане в малките детски ръчички подходящо за пътуване

Цвят: оранжев, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bebeconfort
Купи сега6.71 лв.7.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK