Bee Nature Babyzz Melicream защитен крем за лице за деца от раждането им 50 мл.

Купи сега12.07 лв.14.20 лв.


Bee Nature Babyzz Melicream защитен крем за лице за деца от раждането им 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pro děti > Péče o pleť в GeGa.bg. Bee Nature Babyzz Melicream защитен крем за лице за деца от раждането им 50 мл. е произведен от Bee Nature и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.07 лв.

Промоционална цена на Bee Nature Babyzz Melicream защитен крем за лице за деца от раждането им 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.13 лв., намален от 14.20 лв. на 12.07 лв.

Bee Nature Babyzz Melicream, 50 мл. , Грижа за кожата за деца за деца, Продуктът нежно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: предпазва кожата от вредните външни влияния хидратира и подхранва детската кожа създава защитна бариера на кожата пази детската кожа от раздразнение Начин на употреба: Подходящ за всекидневна употреба. Нанесете по детската кожа и леко масажирайте.

Ефект: регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bee Nature
Купи сега12.07 лв.14.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK