Beliema Expert Intim Gel intimate health гел за интимна хигиена за жени 200 мл.

Купи сега15.30 лв.


Beliema Expert Intim Gel intimate health гел за интимна хигиена за жени 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Intimní hygiena > Gely na intimní hygienu в GeGa.bg. Beliema Expert Intim Gel intimate health гел за интимна хигиена за жени 200 мл. е произведен от Beliema и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.30 лв.

Beliema Expert Intim Gel intimate health, 200 мл. , Грижа за интимните части за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Beliema Expert Intim Gel intimate health се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява не дразни ухае нежно поддържа микробиома на кожата в баланс Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.

Консистенция: гел, Начин на приложение: За външна употреба, Тип кожа: за всички типове кожа, Форма: Гел

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Beliema
Купи сега15.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK