BELLA Cotton тампони за почистване на грим 240 бр.

Купи сега6.20 лв.


BELLA Cotton тампони за почистване на грим 240 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovací tampony в GeGa.bg. BELLA Cotton тампони за почистване на грим 240 бр. е произведен от BELLA и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.20 лв.

BELLA Cotton, 240 бр. , Тампони за почистване на грим за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Тампоните за премахване на грим BELLA Cotton ще ви помогнат да изтриете от лицето си целия грим, да почистите кожата и да я подготвите за следващата стъпка от грижата за лицето. Характеристики: помагат в почистването на кожата от грим и замърсявания от мек, но здрав материал за всекидневна грижа за кожата структурираната част на тампона е идеална за почистване на лицето гладка повърхност, деликатна към кожата Състав: 100% памук дерматологично тествано Начин на употреба: Нанесете почистващ лосион върху тампона и с кръгови движения старателно почистете лицето от грим и/или замърсявания.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BELLA
Купи сега6.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK