bellaoggi Fix Me CC Powder матираща насипна пудра цвят Banana Shade 7.5 гр.

Купи сега13.95 лв.15.50 лв.


bellaoggi Fix Me CC Powder матираща насипна пудра цвят Banana Shade 7.5 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Pudry в GeGa.bg. bellaoggi Fix Me CC Powder матираща насипна пудра цвят Banana Shade 7.5 гр. е произведен от bellaoggi и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.95 лв.

Промоционална цена на bellaoggi Fix Me CC Powder матираща насипна пудра цвят Banana Shade 7.5 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.55 лв., намален от 15.50 лв. на 13.95 лв.

bellaoggi Fix Me CC Powder, 7, 5 гр. , Пудри за жени, Сложете точката след грима и си гарантирайте неговата по-голяма издържливост и безупречен сияен завършек. Пудрата bellaoggi Fix Me CC Powder ви помага да се радвате на безупречна кожа без нежелано лъщене и същевременно сякаш сияеща отвътре. Пудрената текстура поглъща прекомерното омазняване и деликатно матира проблемните зони, като същевременно оставя кожата ви прелестно озарена, нежна и с кадифен завършек. Освен това фиксира нанесения фон дьо тен така, че той не се размазва и не се събира в бръчките. Естественият ефект на размазване пък помага да се замаскират прекалено видимите пори и останалите несъвършенства по кожата. Характеристики: перфектно матира кожата прикрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенък не изсушава един универсален нюанс, подходящ за всички типове и тонове на кожата придава илюзия за перфектна кожа абсорбира излишната мазнина без да изсушава кожата не запушва порите Начин на употреба: Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима. Втрийте равномерно и старателно. Прилагайте по всяко време на деня.

Ефект: матов, Цветове фон дьо тени: light medium

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: bellaoggi
Купи сега13.95 лв.15.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK