bellaoggi Mat Affair Liquid Lipstick матиращо течно червило цвят Red Affair 4.4 мл.

Купи сега13.95 лв.15.50 лв.


bellaoggi Mat Affair Liquid Lipstick матиращо течно червило цвят Red Affair 4.4 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Rtěnky в GeGa.bg. bellaoggi Mat Affair Liquid Lipstick матиращо течно червило цвят Red Affair 4.4 мл. е произведен от bellaoggi и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.95 лв.

Промоционална цена на bellaoggi Mat Affair Liquid Lipstick матиращо течно червило цвят Red Affair 4.4 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.55 лв., намален от 15.50 лв. на 13.95 лв.

bellaoggi Mat Affair Liquid Lipstick, 4, 4 мл. , Червила за жени, Красиво подчертаните устни, обагрени в кадифен матов финиш, никога не излизат от мода. Червилото bellaoggi Mat Affair Liquid Lipstick покрива повърхността на устните ви с непрекъснат пласт дълготраен, наситен цвят със стилен матов финиш и по този начин перфектно подчертава всеки грим, без значение дали се приготвяте за работа, за среща или за вечеря. Ще се влюбите в издържливостта му – след нанасяне засъхва за миг, а матовият цвят остава върху устните в продължение на много часове. Но то ви позволява не само да подчертаете устните, а и да им придадете желаната форма или да им помогнете да придобият по-плътен вид. Никога не е било по-лесно да се радвате на прелестно оцветени и идеално оформени устни, които буквално привличат погледите и приласкават за целувки. Характеристики: висока пигментация нанася се лесно матиращ ефект дълготрайна издръжливост бързо засъхва не се размазва Начин на употреба: Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите. Нанесете с помощта на апликатора, вграден в капачката.

Ефект: матов, Цвят: червен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: bellaoggi
Купи сега13.95 лв.15.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK