BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn шампоан под формата на соли против косопад 2x20 гр.

Купи сега9.26 лв.10.90 лв.


BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn шампоан под формата на соли против косопад 2x20 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn шампоан под формата на соли против косопад 2x20 гр. е произведен от BEN&ANNA и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.26 лв.

Промоционална цена на BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn шампоан под формата на соли против косопад 2x20 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.64 лв., намален от 10.90 лв. на 9.26 лв.

BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn, 2x20 гр. , Шампоани унисекс, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът BEN&ANNA Natural Shampoo Sanddorn помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: измива косата и кожата на главата придава на косата фин аромат прави косата гладка Състав: вегански продукт

Ефект: Плътност и жизненост, почистване, успокояване, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BEN&ANNA
Купи сега9.26 лв.10.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK