BEN&ANNA Toothpaste Wild Berry натурална паста за зъби 75 мл.

Купи сега8.20 лв.


BEN&ANNA Toothpaste Wild Berry натурална паста за зъби 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro svěží dech в GeGa.bg. BEN&ANNA Toothpaste Wild Berry натурална паста за зъби 75 мл. е произведен от BEN&ANNA и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.20 лв.

BEN&ANNA Toothpaste Wild Berry, 75 мл. , С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби BEN&ANNA Toothpaste Wild Berry предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина. Характеристики: надеждно почиства зъбите ограничава образуване на зъбна плака ограничава отлагането на зъбен камък грижи се за венците освежава дъха Състав: вегански продукт натурални екстракти Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BEN&ANNA
Купи сега8.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK