Benefit Hoola бронзираща пудра с матиращ ефект цвят Hoola 8 гр.

Купи сега56.70 лв.63.00 лв.


Benefit Hoola бронзираща пудра с матиращ ефект цвят Hoola 8 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Benefit Hoola бронзираща пудра с матиращ ефект цвят Hoola 8 гр. е произведен от Benefit и се предлага от NOTINO.bg на цена 56.70 лв.

Промоционална цена на Benefit Hoola бронзираща пудра с матиращ ефект цвят Hoola 8 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.30 лв., намален от 63.00 лв. на 56.70 лв.

Benefit Hoola, 8 гр. , Бронзанти за жени, Искате ли лицето ви да има красив загар, дори и ако не прекарвате време навън, или ако слънцето се крие зад облаци? Бронзантът Benefit Hoola ви помага само след миг да се радвате на кожа, целуната от слънцето, при това от комфорта на дома ви. Грижи се за деликатното цветно тониране, благодарение на което лесно създавате ефект на естествен загар. Освен това този бронзант ви позволява и евентуално подчертаване на контурите и коригиране на формата на лицето. Бъдете бронзова богиня винаги, когато пожелаете. Характеристики: има матиращ ефект придава на лицето здрав и свеж вид Начин на употреба: За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Benefit
Купи сега56.70 лв.63.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK