Bentley Infinite Rush тоалетна вода за мъже 60 мл.

Купи сега42.39 лв.47.10 лв.


Bentley Infinite Rush тоалетна вода за мъже 60 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Pánské parfémy > Toaletní vody в GeGa.bg. Bentley Infinite Rush тоалетна вода за мъже 60 мл. е произведен от Bentley и се предлага от NOTINO.bg на цена 42.39 лв.

Промоционална цена на Bentley Infinite Rush тоалетна вода за мъже 60 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.71 лв., намален от 47.10 лв. на 42.39 лв.

Bentley Infinite Rush, 60 мл. , Тоалетна вода за мъже, Независимо колко високи са целите ви, никоя от тях няма да остане непостижима за вас. Мъжката тоалетна вода Bentley Infinite Rush вдъхва решителност. Само няколко капки от аромата ще ви дадат смелост да направите необходимите крачки към осъществяване на мечтите си. ориенталски аромат дървесен аромат откроява мъжете, които не се страхуват да бъдат себе си аромат, подходящ за всекидневно носене

Вид аромат: Ароматни, Дървесни, Интензивност: Среден, Случай: Ежедневно ползване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bentley
Купи сега42.39 лв.47.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK