BEURER HC 17 сешоар 1 бр.

Купи сега34.00 лв.


BEURER HC 17 сешоар 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Fény na vlasy в GeGa.bg. BEURER HC 17 сешоар 1 бр. е произведен от Beurer и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.00 лв.

BEURER HC 17, 1 бр. , Сешоари унисекс, От време на време е добре да оставяте косата си да изсъхва свободно на въздух, но не винаги има необходимите условия за това. И точно за ситуациите, когато ви притиска времето, или трябва да изсушите косата си по-бързо и ефективно, чудесна работа ще ви свърши сешоарът BEURER HC 17 . Предлага бързо, ефективно, но и достатъчно щадящо изсушаване на всякакъв тип коса или ви помага да я издухате така, че да придобие по-голям обем, а вие без много усилия да се радвате на красива и бухнала прическа като от салон. Характеристики: щадящо изсушава косата възможност за регулиране на скоростта ниско тегло, ергономична форма сваляща се задна решетка за лесно почистване запазва здравия вид на косата възможност за регулиране на температурата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Beurer
Купи сега34.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK