BEURER HT 75 автоматична маша за коса 1 бр.

Купи сега160.10 лв.


BEURER HT 75 автоматична маша за коса 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Kulmy na vlasy в GeGa.bg. BEURER HT 75 автоматична маша за коса 1 бр. е произведен от Beurer и се предлага от NOTINO.bg на цена 160.10 лв.

BEURER HT 75, 1 бр. , Маши за жени, Искате да придадете на правата коса романтични вълни, обемни букли или закачливи къдрици? Машата за коса BEURER HT 75 накъдря косата за броени минути и придава вид точно според вашите желания. Независимо дали отивате на работа, на парти или на бал, тази маша ще се погрижи за перфектното стилизиране като от ръцете на професионалист, но от комфорта на банята ви. Характеристики: нежно навива косата и създава модерни прически навива косата без напрягане и чупене възможност за регулиране на температурата функция йонизиране автоматична маша звукова сигнализация Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов, Тип маша: автоматична маша

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Beurer
Купи сега160.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK