BEURER MN5X машинка за подстригване на коса 1 бр.

Купи сега160.10 лв.


BEURER MN5X машинка за подстригване на коса 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Strojky a zastřihovače в GeGa.bg. BEURER MN5X машинка за подстригване на коса 1 бр. е произведен от Beurer и се предлага от NOTINO.bg на цена 160.10 лв.

BEURER MN5X, 1 бр. , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Държите на поддържания външен вид, особено когато тава дума за прическата ви? Не е необходимо да ходите при бръснаря или фризьора всеки път, когато имате нужда от дребни или по-големи корекции на стилизирането. Машинката за подстригване на коса BEURER MN5X ви е достатъчна. С нея винаги можете да разчитате на прецизно подстригване като от ръката на професионалист и на резултат според представите ви, при това от комфорта на дома. Уредът се грижи за точната дължина на подстригване и улеснява работата ви благодарение на лесната си употреба. Характеристики: осигурява лесно оформяне на прическа настройка на дължината на подстригване сменяеми приставки двойно напрежение ергономична форма Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: aкумулатор

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Beurer
Купи сега160.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK