Beviro Bergamia Wood Complete Beard Set подаръчен комплект за мъже

Купи сега155.90 лв.


Beviro Bergamia Wood Complete Beard Set подаръчен комплект за мъже, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Beviro Bergamia Wood Complete Beard Set подаръчен комплект за мъже е произведен от Beviro и се предлага от NOTINO.bg на цена 155.90 лв.

Beviro Bergamia Wood Complete Beard Set, Комплекти за мъже, Козметичният комплектBeviro Bergamia Wood включва всичко необходимо за перфектна грижа за вашата брада. Комплектът съдържа: масло за бради с аромат на дървесина 30 мл. балсам за брада 50 мл. шампоан за брада 250 мл. четка за брада Характеристики: ухае приятно лесен за приложение помага за укротяване на непокорната брада и я оформя придава фин свеж аромат нежно измива лицето и брадата улеснява разресването на брадата идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Консистенция: балсам, олио, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Beviro
Купи сега155.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK