Beviro Cinnamon Season Basic Beard Set подаръчен комплект за мъже

Купи сега73.95 лв.87.00 лв.


Beviro Cinnamon Season Basic Beard Set подаръчен комплект за мъже, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Muži > Péče o vousy > Oleje в GeGa.bg. Beviro Cinnamon Season Basic Beard Set подаръчен комплект за мъже е произведен от Beviro и се предлага от NOTINO.bg на цена 73.95 лв.

Промоционална цена на Beviro Cinnamon Season Basic Beard Set подаръчен комплект за мъже Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.05 лв., намален от 87.00 лв. на 73.95 лв.

Beviro Cinnamon Season Basic Beard Set, Комплекти за мъже, Козметичният комплектBeviro Cinnamon Season включва всичко необходимо за перфектна грижа за вашата брада. Комплектът съдържа: олио за брада 30 мл. балсам за брада 50 мл. Характеристики: придава фин свеж аромат помага за укротяване на непокорната брада и я оформя лесен за приложение идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Консистенция: балсам, олио, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Beviro
Купи сега73.95 лв.87.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK