Bielenda Precious Oil Avocado подхранващо олио за лице, тяло и коса 150 мл.

Купи сега12.83 лв.15.10 лв.


Bielenda Precious Oil Avocado подхранващо олио за лице, тяло и коса 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. Bielenda Precious Oil Avocado подхранващо олио за лице, тяло и коса 150 мл. е произведен от Bielenda и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.83 лв.

Промоционална цена на Bielenda Precious Oil  Avocado подхранващо олио за лице, тяло и коса 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.27 лв., намален от 15.10 лв. на 12.83 лв.

Bielenda Precious Oil Avocado, 150 мл. , Масла за лице за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Bielenda Precious Oil Avocado обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: подсилва косъма регенерира и хидратира подхранва в дълбочина възстановява еластичността на кожата оставя кожата кадифено мека Начин на употреба: Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Вид масло: други растителни масла, Ефект: подхранване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: олио, Проблем с косата: суха коса, увредена коса, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bielenda
Купи сега12.83 лв.15.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK