Bielenda Royal Bee Elixir почистваща и премахваща грима мицеларна вода 500 мл.

Купи сега10.32 лв.12.90 лв.


Bielenda Royal Bee Elixir почистваща и премахваща грима мицеларна вода 500 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače pleti в GeGa.bg. Bielenda Royal Bee Elixir почистваща и премахваща грима мицеларна вода 500 мл. е произведен от Bielenda и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.32 лв.

Промоционална цена на Bielenda Royal Bee Elixir почистваща и премахваща грима мицеларна вода 500 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.58 лв., намален от 12.90 лв. на 10.32 лв.

Bielenda Royal Bee Elixir, 500 мл. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Мицеларната вода Bielenda Royal Bee Elixir ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата. Характеристики: оставя кожата напълно чиста предотвратява изсушаването на кожата на лицето на допир кожата е фина и омекотена ефективно отстранява грима от кожата подготвя кожата за нанасяне на продуктите за грижа Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.

Активни вещества: мед, Ефект: anti-age, подхранване, почистване, Хидратация, Консистенция: вода, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bielenda
Купи сега10.32 лв.12.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK