Bigjigs Toys Rattle Dreamy Dog дрънкалка

Купи сега12.49 лв.14.70 лв.


Bigjigs Toys Rattle Dreamy Dog дрънкалка, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Chrastítka в GeGa.bg. Bigjigs Toys Rattle Dreamy Dog дрънкалка е произведен от Bigjigs Toys и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.49 лв.

Промоционална цена на Bigjigs Toys Rattle Dreamy Dog дрънкалка Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.21 лв., намален от 14.70 лв. на 12.49 лв.

Bigjigs Toys Rattle Dreamy Dog, Дрънкалки за деца, Дрънкалката Bigjigs Toys Rattle Dreamy Dog ще се погрижи за забавна игра и развитие на вашето бебе. Най-малките се привличат от материала, цвета и звуците, които издава дрънкалката. Майките и татковците харесват безопасната реализация. Характеристики: идеална първа играчка за най-малките деца привлича вниманието на бебето позволява удобно държане в малките детски ръчички лека и практична

Цвят: безцветен, кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bigjigs Toys
Купи сега12.49 лв.14.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK