Bio-Oil Skincare Oil (Natural) специални грижи за белези и стрии 200 мл.

Купи сега32.55 лв.38.30 лв.


Bio-Oil Skincare Oil (Natural) специални грижи за белези и стрии 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Bio-Oil Skincare Oil (Natural) специални грижи за белези и стрии 200 мл. е произведен от Bio-Oil и се предлага от NOTINO.bg на цена 32.55 лв.

Промоционална цена на Bio-Oil Skincare Oil (Natural) специални грижи за белези и стрии 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.75 лв., намален от 38.30 лв. на 32.55 лв.

Bio-Oil Skincare Oil (Natural), 200 мл. , Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Олиото за тяло Bio-Oil Skincare Oil (Natural) придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа. Характеристики: благоприятно въздейства срещу стрии и белези уеднаквява цветовия оттенък предпазва кожата по време на бременност Състав: без парфюм вегански продукт Начин на употреба: Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.

Вид масло: cмес масла, Консистенция: олио, Тип кожа: чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bio-Oil
Купи сега32.55 лв.38.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK