Bioderma Cicabio Lotion Spray изсушаващ и успокояващ спрей за раздразнена кожа 40 мл.

Купи сега18.61 лв.21.90 лв.


Bioderma Cicabio Lotion Spray изсушаващ и успокояващ спрей за раздразнена кожа 40 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. Bioderma Cicabio Lotion Spray изсушаващ и успокояващ спрей за раздразнена кожа 40 мл. е произведен от Bioderma и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.61 лв.

Промоционална цена на Bioderma Cicabio Lotion Spray изсушаващ и успокояващ спрей за раздразнена кожа 40 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.29 лв., намален от 21.90 лв. на 18.61 лв.

Bioderma Cicabio Lotion Spray, 40 мл. , Спрейове за тяло за жени, За незабавното освежаване, изглаждане или хидратация на кожата ще се погрижи спреят за тяло Bioderma Cicabio Lotion Spray. Събужда кожата ви по всяко време на деня и осигурява приятно чувство на свежест – все едно тъкмо излизате от душа. Характеристики: успокоява раздразненията ускорява регенерацията грижи се за кожата на тялото Начин на употреба: Прилагайте по всяко време на деня.

Вид опаковка: спрей, Ефект: регенерация, успокояване, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bioderma
Купи сега18.61 лв.21.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK