Bioderma Photoderm Pediatrics защитно мляко за загар за деца SPF 30 100 мл.

Купи сега38.00 лв.


Bioderma Photoderm Pediatrics защитно мляко за загар за деца SPF 30 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. Bioderma Photoderm Pediatrics защитно мляко за загар за деца SPF 30 100 мл. е произведен от Bioderma и се предлага от NOTINO.bg на цена 38.00 лв.

Bioderma Photoderm Pediatrics, 100 мл. , Защита от слънчевите лъчи за деца, Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите не оставя усещане за мазнота лесно се втрива и бързо попива Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Може да се нанася не само по тялото, но и по кожата на лицето. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа. Нанесете върху кожата непосредствено преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.

Ефект: предпазва от външните влияния, Хидратация, Консистенция: тоалетно мляко, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: aтопична и дерматична кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bioderma
Купи сега38.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK