Biolage Essentials VolumeBloom спрей за обем за фина коса 250 мл.

Купи сега25.50 лв.36.00 лв.


Biolage Essentials VolumeBloom спрей за обем за фина коса 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Objemové spreje в GeGa.bg. Biolage Essentials VolumeBloom спрей за обем за фина коса 250 мл. е произведен от Biolage и се предлага от NOTINO.bg на цена 25.50 лв.

Промоционална цена на Biolage Essentials VolumeBloom спрей за обем за фина коса 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.50 лв., намален от 36.00 лв. на 25.50 лв.

Biolage Essentials VolumeBloom, 250 мл. , спрей за обем за жени, И вашата коса ли е фина и без обем? Стилизиращата пяна Biolage Essentials VolumeBloom ще ви помогне да създадете мечтаната бухнала прическа. Придава на косата желания обем и блясък, повдига я и помага да оформите прическата си така, както си я представяте. Така получавате обем без натоварване, продължителен контрол и надеждно задържане на косата от корените до връхчетата. Нежеланата безформена прическа остава в миналото, заменя я плътна и въздушна грива, каквато не сте и сънували. Характеристики: придава обем от корените продуктът е особено подходящ за фина и слегнала коса дълготраен ефект, на който можете да разчитате бърз и лесен стайлинг Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.

Вид опаковка: спрей, Дължина на косата: дълга коса, Ефект: обем на косата, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Biolage
Купи сега25.50 лв.36.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK