Bione Cosmetics Avena Sativa дневен крем за чувствителна кожа на лицето 51 мл.

Купи сега11.81 лв.13.90 лв.


Bione Cosmetics Avena Sativa дневен крем за чувствителна кожа на лицето 51 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Bione Cosmetics Avena Sativa дневен крем за чувствителна кожа на лицето 51 мл. е произведен от Bione Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.81 лв.

Промоционална цена на Bione Cosmetics Avena Sativa дневен крем  за чувствителна кожа на лицето 51 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.09 лв., намален от 13.90 лв. на 11.81 лв.

Bione Cosmetics Avena Sativa, 51 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Bione Cosmetics Avena Sativa подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира подхранва в дълбочина бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.

Активни вещества: Конопено масло, Ефект: подхранване, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : aтопична и дерматична кожа, суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bione Cosmetics
Купи сега11.81 лв.13.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK