Bione Cosmetics Kozí Syrovátka подхранващ серум за възстановяване плътността на кожата за чувствителна кожа на лицето 40 мл.

Купи сега13.77 лв.16.20 лв.


Bione Cosmetics Kozí Syrovátka подхранващ серум за възстановяване плътността на кожата за чувствителна кожа на лицето 40 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Bione Cosmetics Kozí Syrovátka подхранващ серум за възстановяване плътността на кожата за чувствителна кожа на лицето 40 мл. е произведен от Bione Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.77 лв.

Промоционална цена на Bione Cosmetics Kozí Syrovátka подхранващ серум за възстановяване плътността на кожата за чувствителна кожа на лицето 40 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.43 лв., намален от 16.20 лв. на 13.77 лв.

Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 40 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Bione Cosmetics Kozí Syrovátka е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии придава на лицето стегнатост възстановява еластичността на кожата ефективно хидратира и подхранва Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Активни вещества: Конопено масло, Ефект: anti-age, подхранване, ревитализация, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bione Cosmetics
Купи сега13.77 лв.16.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK