BioNike Aknet ексфолиращ почистващ гел за мазна и проблемна кожа 200 мл.

Купи сега20.90 лв.


BioNike Aknet ексфолиращ почистващ гел за мазна и проблемна кожа 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí peelingy в GeGa.bg. BioNike Aknet ексфолиращ почистващ гел за мазна и проблемна кожа 200 мл. е произведен от BIONIKE и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.90 лв.

BioNike Aknet, 200 мл. , Почистване на кожата за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице BioNike Aknet ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: премахва черните точки и излишния себум почиства запушените пори изглажда и омекотява кожата прави кожата матова приятно освежава Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте при необходимост.

Ефект: ексфолиране, матиране, почистване, против акне, против черни точки, Регулиране на излишния себум, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: гел, Тип кожа на лицето : мазна, проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BIONIKE
Купи сега20.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK