Biorepair Plus Parodontgel успокояваща паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 75 мл.

Купи сега6.54 лв.7.70 лв.


Biorepair Plus Parodontgel успокояваща паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Proti paradentóze в GeGa.bg. Biorepair Plus Parodontgel успокояваща паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 75 мл. е произведен от Biorepair и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.54 лв.

Промоционална цена на Biorepair Plus Parodontgel успокояваща паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.16 лв., намален от 7.70 лв. на 6.54 лв.

Biorepair Plus Parodontgel, 75 мл. , За укрепване на зъбния емайл за мъже, Пастата за зъби Biorepair Plus Parodontgel е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците. Характеристики: понижава кървенето на венците предотвратява образуване на зъбен кариес подсилва зъбния емайл пази от образуване на зъбна плака освежава дъха Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Biorepair
Купи сега6.54 лв.7.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK