Biotherm Aquasource Cica Nutri подхранващ хидратиращ крем за суха към изключително суха чувствителна кожа 75 мл.

Купи сега82.96 лв.97.60 лв.


Biotherm Aquasource Cica Nutri подхранващ хидратиращ крем за суха към изключително суха чувствителна кожа 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Biotherm Aquasource Cica Nutri подхранващ хидратиращ крем за суха към изключително суха чувствителна кожа 75 мл. е произведен от Biotherm и се предлага от NOTINO.bg на цена 82.96 лв.

Промоционална цена на Biotherm Aquasource Cica Nutri подхранващ хидратиращ крем за суха към изключително суха чувствителна кожа 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.64 лв., намален от 97.60 лв. на 82.96 лв.

Biotherm Aquasource Cica Nutri, 75 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Biotherm Aquasource Cica Nutri подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира подхранва в дълбочина регенерира и витализира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Ефект: озаряване, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Biotherm
Купи сега82.96 лв.97.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK