Biotherm Blue Peptides Uplift Cream Night крем за лице за нощ за жени 50 мл.

Купи сега165.60 лв.184.00 лв.


Biotherm Blue Peptides Uplift Cream Night крем за лице за нощ за жени 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Biotherm Blue Peptides Uplift Cream Night крем за лице за нощ за жени 50 мл. е произведен от Biotherm и се предлага от NOTINO.bg на цена 165.60 лв.

Промоционална цена на Biotherm Blue Peptides Uplift Cream Night крем за лице за нощ за жени  50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 18.40 лв., намален от 184.00 лв. на 165.60 лв.

Biotherm Blue Peptides Uplift Cream Night, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им възстановява здравината на кожата и я прави изпъната възстановява младежкия вид на кожата придава на кожата свежест и сияние предпазва кожата от вредните външни влияния действа по време на сън Състав: съдържа най-малко 94% съставки с натурален произход Начин на употреба: Ползвайте при необходимост. Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер. Оставете да попие. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: колаген, пептиди, Ефект: anti-age, повдигане, подсилване, предпазва от външните влияния, Кога да се нанася: нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Biotherm
Купи сега165.60 лв.184.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK