Biotherm Lait Corporel Le Beurre масло за тяло за суха или много суха кожа 200 мл.

Купи сега56.27 лв.66.20 лв.


Biotherm Lait Corporel Le Beurre масло за тяло за суха или много суха кожа 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová másla в GeGa.bg. Biotherm Lait Corporel Le Beurre масло за тяло за суха или много суха кожа 200 мл. е произведен от Biotherm и се предлага от NOTINO.bg на цена 56.27 лв.

Промоционална цена на Biotherm Lait Corporel Le Beurre масло за тяло за суха или много суха кожа 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.93 лв., намален от 66.20 лв. на 56.27 лв.

Biotherm Lait Corporel Le Beurre, 200 мл. , Масла за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Biotherm Lait Corporel Le Beurre, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява придава кадифена мекота на кожата подобрява сухата кожа осигурява на кожата дълготрайна гладкост омекотява и помага за копринено гладка кожа Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.

Активни вещества: бамбуково масло, Тип кожа: суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Biotherm
Купи сега56.27 лв.66.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK