Bliss That´s Incredi-peel пилинг за лице с гликолова киселина 15 бр.

Купи сега58.20 лв.


Bliss That´s Incredi-peel пилинг за лице с гликолова киселина 15 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. Bliss That´s Incredi-peel пилинг за лице с гликолова киселина 15 бр. е произведен от Bliss и се предлага от NOTINO.bg на цена 58.20 лв.

Bliss That´s Incredi-peel, 15 бр. , Механични пилинги за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице Bliss That´s Incredi-peel ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: изглажда и омекотява кожата озарява и уеднаквява кожата Начин на употреба: Избягвайте зоната на очите.

Активни вещества: витамин E, гликолова киселина, невен, Ефект: anti-age, озаряване, уеднаквяване, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bliss
Купи сега58.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK