Bobbi Brown Corrector коректор цвят PORCELAIN PEACH 1.4 гр.

Купи сега65.70 лв.77.30 лв.


Bobbi Brown Corrector коректор цвят PORCELAIN PEACH 1.4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Korektory в GeGa.bg. Bobbi Brown Corrector коректор цвят PORCELAIN PEACH 1.4 гр. е произведен от Bobbi Brown и се предлага от NOTINO.bg на цена 65.70 лв.

Промоционална цена на Bobbi Brown Corrector коректор цвят PORCELAIN PEACH 1.4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.60 лв., намален от 77.30 лв. на 65.70 лв.

Bobbi Brown Corrector, 1. 4 гр. , Коректори за жени, Искате гримът ви или негримираното ви лице да бъдат безупречни и красиви? Каквото и да искате да скриете по лицето си, коректорът Bobbi Brown Corrector ще ви помогне да го направите. Силно пигментираната формула се справя с кръговете под очите, пъпките, пигментните петна и различните зачервявания, но също и с луничките, ако искате да ги замаскирате. Накратко, помага ви да прикриете всички несъвършенства по кожата толкова перфектно, че само вие ще знаете за тях. Доверете се на коректор, който придава на лицето ви безупречен, цветово изравнен вид. Характеристики: уеднаквява тона на кожата на лицето редуцира несъвършенствата на кожата има лека текстура, която не очертава бръчките помага за бързо изчезване на несъвършенствата лесен за приложение Начин на употреба: Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа. Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите.

Ефект: коригиращ, Консистенция: твърд, Според покривността: Средна, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bobbi Brown
Купи сега65.70 лв.77.30 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK