Bobbi Brown Skin Concealer Stick коректор в стик цвят Golden 3 гр.

Купи сега48.20 лв.84.10 лв.


Bobbi Brown Skin Concealer Stick коректор в стик цвят Golden 3 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Face Makeup > Face Primer в GeGa.bg. Bobbi Brown Skin Concealer Stick коректор в стик цвят Golden 3 гр. е произведен от Bobbi Brown и се предлага от NOTINO.bg на цена 48.20 лв.

Промоционална цена на Bobbi Brown Skin Concealer Stick коректор в стик цвят Golden 3 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 35.90 лв., намален от 84.10 лв. на 48.20 лв.

Bobbi Brown Skin Concealer Stick, 3 гр. , Коректори за жени, Искате гримът ви или негримираното ви лице да бъдат безупречни и красиви? Каквото и да искате да скриете по лицето си, коректорът Bobbi Brown Skin Concealer Stick ще ви помогне да го направите. Силно пигментираната формула се справя с кръговете под очите, пъпките, пигментните петна и различните зачервявания, но също и с луничките, ако искате да ги замаскирате. Накратко, помага ви да прикриете всички несъвършенства по кожата толкова перфектно, че само вие ще знаете за тях. Доверете се на коректор, който придава на лицето ви безупречен, цветово изравнен вид. Характеристики: силно пигментиране има лека текстура, която не очертава бръчките уеднаквява тона на кожата на лицето кремообразна текстура предпазва от изсушаване на кожата лесен за приложение дълготраен ефект Начин на употреба: Ползвайте локално в зоната на лицето, която искате да прикриете. Нанесете по кожата на лицето с помощта на четка, гъбичка или с пръсти.

Ефект: дълготраен, коригиращ, озаряващ, Според покривността: Висока

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bobbi Brown
Купи сега48.20 лв.84.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK