Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask автобронзираща нощна маска за лице 75 мл.

Купи сега39.40 лв.53.00 лв.


Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask автобронзираща нощна маска за лице 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové masky в GeGa.bg. Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask автобронзираща нощна маска за лице 75 мл. е произведен от Bondi Sands и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.40 лв.

Промоционална цена на Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask автобронзираща нощна маска за лице 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.60 лв., намален от 53.00 лв. на 39.40 лв.

Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask, 75 мл. , Автобронзиращи продукти за жени, Искате да очаровате с кожа на лицето с прелестен загар? Но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт Bondi Sands Pure Self Tanning Sleep Mask придава на лицето ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да се излагате на слънце. Характеристики: придава на кожата бронзов оттенък ефектът за тен е естествен хидратира и подхранва цветово уеднаквява кожата поддържа естествения и здрав вид на кожата Състав: вегански продукт продуктът е некомедогенен Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа на лицето и втривайте до изчезване в посока към шията и деколтето. След прилагане старателно измийте ръцете си.

Активни вещества: витамин С, хиалуронова киселина, Ефект: озаряване, уеднаквяване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bondi Sands
Купи сега39.40 лв.53.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK