Bondi Sands Self Tanning Foam автобронзираща пяна за тъмна кожа Dark 200 мл.

Купи сега38.90 лв.50.00 лв.


Bondi Sands Self Tanning Foam автобронзираща пяна за тъмна кожа Dark 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Samoopalovací přípravky в GeGa.bg. Bondi Sands Self Tanning Foam автобронзираща пяна за тъмна кожа Dark 200 мл. е произведен от Bondi Sands и се предлага от NOTINO.bg на цена 38.90 лв.

Промоционална цена на Bondi Sands Self Tanning Foam автобронзираща пяна за тъмна кожа Dark 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.10 лв., намален от 50.00 лв. на 38.90 лв.

Bondi Sands Self Tanning Foam, 200 мл. , Автобронзиращи продукти за жени, Искате да очаровате с красиво лице със загар, но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт Bondi Sands Self Tanning Foam придава на лицето ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да се излагате на слънце. Характеристики: придава на кожата бронзов оттенък ефектът за тен е естествен лесен за приложение има дълготраен ефект придава ефект на интензивен загар Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне.

Активни вещества: алое вера, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bondi Sands
Купи сега38.90 лв.50.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK